Tevredenheid

Leontine Jansen-van Mulbregt AA, Accountantskantoor Jansen
De aanvraag van het PKI certificaat is prettig verlopen. Na het invullen van het per mail van PKIpartners ontvangen formulier en betaling van de factuur werd er binnen een aantal dagen telefonisch contact opgenomen. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van PKIpartners.

Mevr. I. Klein Gunnewiek, Ordning Fiscaal en Administratie
Alles is snel geregeld zonder dat het al te ingewikkeld was voor mij.

John Boers, AF&T
Alles liep op rolletjes en naar volle tevredenheid, inclusief de persoonlijke benadering, zoals bij ID-verificatie op locatie. Dank daarvoor.

G. Blauwbroek, Administratiekantoor Blauw
Het feit eindelijk eens weer te maken te hebben met een bedrijf, waar een vriendelijke telefoniste het gesprek aanneemt en je waarachtig direct wordt doorverbonden met degene waarmee je wilt spreken.Een verademing. Voorts heeft het tempo voor voldoening gezorgd,alsmede assistentie ter plaatse. Kortom,een tien.

Dhr. J. Sibrandi, JOS Advies
Het is goed dat er gespecialiseerde bedrijven zijn zoals PKIpartners die ons dit werk uit handen nemen.

Mevr. C.J.M. Rosengarten, Administratiekantoor Jisp
Het is duidelijk en goed en ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ik zou PKIpartners zeker bij anderen aanbevelen.

Jo Lucius, De Raam Accountants en Adviseurs
PKIpartners doet precies wat ze zeggen. Alles is prima verlopen. Mijn complimenten hiervoor.

Carola Mulders, Administratiekantoor Mulders
Hartstikke goed, PKIpartners. Ik snap niet hoe ze het doen voor dat geld. Bij het vorige certificaat was ik bijna net zoveel kwijt maar van die partij zag of hoorde je nooit iemand.

Erik van Werven, Belastingadviseur
Ik ben bijzonder content met mijn keuze voor PKIpartners als intermediair voor het verkrijgen van het verplichte overheidscertificaat, omdat het hele proces tot en met afgifte in zeer korte tijd heeft plaatsgevonden.

Jacques van Leeuwen, Van Leeuwen Administratie en Advies
Ik voelde mij gesteund in de registratie door PKIpartners. Ik ben achteraf blij dat ik de opdracht heb gegeven. Het was prettig, efficiënt en geruststellend.