eHerkenning PKI-overheid-certificaat-partners

Nog even in de herhaling: wat is eHerkenning 3 ook alweer? In gewoon Nederlands uitgelegd, als burger kun je met je DigiD inloggen bij de overheid, en als medewerker bij een bedrijf of organisatie doe je dit door middel van eHerkenning. ‘We werken sinds jaar en dag als partners samen met Digidentity. En naar volle tevredenheid’, aldus Ton Oosterwijk.

Digidentity is in 2008 opgericht met een duidelijk doel voor ogen: het digitale leven van mensen faciliteren en beschermen. Jaren later staat dat doel bij Digidentity nog steeds centraal. Men wil bijdragen aan een veilig en duurzaam digitaal ecosysteem voor iedereen.

Ton: ‘Er is veel energie binnen de organisatie en zij begrijpen de wederzijdse afhankelijkheid en het belang van een goede samenwerking. Men staat open voor groei en bloei om zo te zeggen. Onlangs hebben we onze samenwerking met dit bedrijf nog verder uitgebreid en dat resulteert onder andere in een mooie actie voor onze klanten. Er worden namelijk 250 promocodes beschikbaar gesteld die 10% korting geven in het eerste jaar, op de aankoop van eHerkenning 3. Na het eerste jaar wordt het reguliere tarief gerekend. ‘

  • 10% korting geldig in het eerste jaar, daarna regulier tarief. 
  • Coupon geldig t/m 1 juni 2024.
  • Beperkt aantal beschikbaar: 250 stuks te vergeven, wees er dus snel bij. 
  • De code gebruik je zo: vul bij het aanvraagproces bij promocode PKIPARTNERS in dan wordt de 10% korting vanzelf verrekend.
  • Tip: als financieel dienstverlener kun je natuurlijk ook je klant mee laten delen in de voordelen van deze samenwerking. Maar let wel: op is op.   

PKIcertificaat pkipartners Digidentity

Aanvraagproces eHerkenning 3-certificaat vernieuwd 

Ton: ‘Verder is het aanvraagproces van dit eHerkenning 3-certificaat een tijd geleden alweer verfijnd, waardoor dit nog gemakkelijker gaat. Voor organisaties die 20+ middelen in gebruik hebben, maar tegelijkertijd de zorg hebben of ze wel ‘in control’ zijn over deze middelen, de gekoppelde machtigingen of de zorgen omtrent in dienst uit dienst, heeft PKIpartners  een management dienst ontwikkeld. Hoe dat werkt? U de regie, wij de uitvoering. En dit past ook binnen de eisen van NIS2. Ook aantoonbaar in control zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Er is ook meer informatie te vinden op de website van van Digidentity En uiteraard verzorgen wij, zonder dat je dit extra geld kost, graag het volledige aanvraagproces. Juist omdat we hier dag in dag uit mee bezig zijn, is dit voor ons een hele kleine moeite.’