PKIpartners gaat een samenwerking aan met Entrust. Deze toonaangevende gigant levert als producent, via een uitgekiend distributienetwerk, ontzéttend veel certificaten aan allerlei bedrijven. En wij gaan ze vertegenwoordigen in Nederland.

Entrust: digitale beveiligingsoplossingen en identiteitsbeheer voor organisaties

Entrust is een bedrijf dat zich richt op het leveren van digitale beveiligingsoplossingen en identiteitsbeheer voor organisaties. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder oplossingen voor authenticatie, encryptie, digitale certificaten, toegangsbeheer en beveiliging van mobiele apparaten. Hierdoor kunnen bedrijven en organisaties de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun informatie en digitale activa beschermen. Entrust produceert sinds 1998 certificaten en bedient eindklanten over de hele wereld, enkel en alleen via een netwerk van partners en resellers om de optimale service en support te kunnen leveren, passend bij het land, de cultuur en de kennis over de eindklant. ‘Dat is ook waarom Entrust voor PKIpartners exact past in ons vertrouwde bedienmodel van Full Service en ontzorging’, aldus Ton Oosterwijk.

Trots op samenwerking

‘Je kunt je vast voorstellen dat we trots zijn op de samenwerking met dit bedrijf dat te boek staat als één van de belangrijkste trustproviders in de wereld. Entrust stelt ons in de gelegenheid een sluitend portfolio van certificaten aan te kunnen bieden voor elke organisatie, maar in het bijzonder voor lokale overheid.’

Meer weten?

Wil je meer weten over deze samenwerking of over certificaatzaken in het algemeen? Neem dan contact met ons op.