PKIoverheid zonder gedoe

Direct contactMeer lezen

SBR/KEI/Digipoort certificaat aanvragen

Nieuw: PKIoverheid certificaat binnen 3 dagen!

Veilig, full-service en tot 5 x sneller geregeld dan elders.

Wij begeleiden persoonlijk bij elke stap

Geen lange handleidingen, wij doen het met en voor u.

Snel, efficiënt met installatiegarantie

Een zorgenloos werkend PKIoverheid certificaat voor SBR/KEI/Digipoort.

Zet de eerste stap en laat PKIpartners mij bellen

Hidden
Hidden

Als u uw PKIoverheid certificaat écht snel nodig heeft

Als u het écht eenvoudig en snel wilt, dan kan PKIpartners de rol van certificaatbeheerder namens u op zich nemen en u volledig ontzorgen. Levering van uw PKIoverheid private root G1 certificaat zal dan in enkele dagen plaatsvinden. De installatie in uw softwarepakket doen we samen met u.

Eenvoudiger door persoonlijke begeleiding

Met onze hulp wordt het een stuk eenvoudiger om uw PKIoverheid certificaten aan te vragen en te implementeren. In plaats van u een uitgebreide handleiding te geven, begeleiden onze ervaren medewerkers bij elke stap. Daarin zijn wij sinds 2011 dé bewezen specialist en dat maakt ons anders dan alle andere aanbieders.

We denken proactief met u mee over welke keuzes er te maken zijn en zorgen dat uw aanvraag in één keer goed gaat. U kunt rustig doorwerken; wij bewaken het proces en de doorlooptijden. 

PKIpartners; vertrouwde hulp bij vragen

Onze medewerkers zijn snel en vlot bereikbaar om te luisteren en advies te geven. Daarnaast beginnen wij u gegarandeerd 8 weken voor het verlopen van uw certificaat te herinneren. Zodat wij samen met u uw certificaat tijdig vernieuwen en uw software probleemloos blijft functioneren.

Tarieven & Overstapservice

Het tarief voor de full-service dienstverlening inclusief een PKIoverheid Private root (Digipoort) certificaat begint vanaf € 550,-. Neem gerust vrijblijvend contact met ons om uw vragen te beantwoorden of gebruik het contactformulier. Dan nemen wij binnen enkele uren contact met u op.

Op dit moment een andere leverancier?
Geen probleem. Het certificaat en de werking staat in realtie tot uw organisatie. Niet aan een producent. De overstap kan naadloos. 

Best beoordeelde leverancier van PKIoverheid certificaten

PKI certificaten voor:

Digipoort/ Digikoppeling/ DigiD/eHerkenning makelaar/
Raad van de rechtspraak/ SBR/ CIOT/ SBR Nexus/ eIDAS/ Rechtsgeldige elektronische handtekeningen/ Belastingdienst/ Raad van de Rechtspraak/ Cruks/ UWV/ KVK/ Website TLS/SSL

De #1 in PKIoverheid certificaten

PKIpartners werkt onafhankelijk van de Trust Service Providers (TSP’s) en eHerkenning middelen-leveranciers. Uw behoefte staat centraal. Tegelijkertijd is PKIpartners agent/reseller van KPN-TSP, QuoVadis Trustlink-TSP en Digidentity-TSP.

Sinds de oprichting in 2011 heeft PKIpartners ruim 2500 klanten succesvol geholpen aan PKIoverheid certificaten en de toepassing daarvan. Op deze pagina leest u wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen.

Specialisten in PKIoverheid en digitaal vertrouwen

PKIpartners levert oplossingen rondom identiteit, echtheid en waarmerken in de digitale wereld. Wij helpen ervoor te zorgen dat zaken die we in de fysieke wereld als vanzelfsprekend beschouwen, zoals identiteit, echtheid, onveranderlijkheid en vertrouwelijkheid, ook digitaal goed geregeld worden.

Onze doelstelling is om het eenvoudiger voor u te maken uw PKIoverheid certificaten aan te vragen. Daarin zijn wij een bewezen specialist.

Wij bereiden alles voor en begeleiden u volledig bij de aanvraag zodat alles snel en soepel verloopt. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met de diverse belangen. De implementatie is gereed als het voldoet aan alle eisen van PKIoverheid.

Onze beloftes

Persoonlijke aandacht

Wij denken mee en geven proactief advies over te maken keuzes. Onze vaste contactpersonen zijn snel en goed bereikbaar voor vragen en zullen uw belangen behartigen.

Beheer

Borgen van beheervraagstukken waar uw PKIoverheid contactpersonen, certificaatbeheerders en ketenpartners gefragmenteerde aandacht voor hebben. Meedenken en meehelpen met beheer door het voor u uit handen te nemen.

Continuïteit

Wij monitoren uw certificaten actief en nemen ruim op tijd voor het verlopen van een certificaat contact op voor vernieuwing. Zo blijft alles probleemloos functioneren.

Zekerheid

U de regie, PKIpartners de uitvoering. Met vaste prijzen per type certificaat.

Zorgeloze overstap naar PKIpartners

Als u een certificaat via een andere leverancier heeft afgenomen kunt u gebruik maken van onze kosteloze overstapservice.