Over ons, PKIpartners

U de regie, wij de uitvoering
Direct contactIk wil meer informatie

Wat wij doen

Bedrijven, beroepsbeoefenaars, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden en overheidsdienstverlener dienen zorg te dragen voor veilig informatietransport van gevoelige informatie en (bijzondere) persoonsgegevens. Dat mag alleen via betrouwbare digitale kanalen op een veilige wijze. Authentiek, integer en vertrouwelijk; vaak verankerd in wetgeving

Deze veiligheid en waarborgen worden bereikt door middel van Public Key Infrastructure met TLS/SSL certificaten en rechtsgeldige elektronische handtekeningen. De meest hoogwaardige varianten hiervan worden bereikt binnen de normenkaders eIDAS hoog en PKIoverheid.

Onze missie – certificate lifecycle management

Het verkrijgen, installeren en beheren van deze hoogwaardige certificaten is omkleed met navenante eisen en strenge controles. Het is onze missie om organisaties en haar medewerkers volledig te begeleiden bij de stappen om certificaten te verkrijgen en werkend te krijgen binnen de processen en applicaties. 

Onze waardes:

  • Persoonlijk contact
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Transparant met een Full Service dienstverlening

U de regie, PKIpartners de uitvoering

PKIpartners is sinds 2011 specialist voor PKIoverheid, eIDAS Qualified certificate for electronic signature (QCert for ESig), eIDAS Qualified certificate for electronic seal (Cert for ESig), Qualified certificate for website authentication (QWAC) en Extended Validation certificates EV/SSL. 

PKIoverheid certificaten voor:

Website TLS/SSL/ Digikoppeling/ Digipoort/ eHerkenning/
Raad van de rechtspraak/ SBR/ eIDAS/ Rechtsgeldige elektronische handtekeningen

Zorgeloze overstap naar PKIpartners

Als u een certificaat via een andere leverancier heeft afgenomen kunt u gebruik maken van onze kosteloze overstapservice.

Beheer van PKIoverheid certificaten

PKIpartners kan u ook bijstaan in het beheren van uw PKIoverheid certificaten binnen uw organisatie. U behoudt de regie; wij verzorgen de uitvoering .