Unified Patent Court CMS authenticatie

Direct contactMeer lezen

Certificaten voor inloggen en ondertekenen bij Unified Patent Court (UPC) 

Unified Patent Court (UPC) authenticatie - PKIpartners

Wij begeleiden persoonlijk bij elke stap

Geen lange handleidingen, persoonlijk contact en wij doen het met en voor u. Let op: hou rekening met 15 dagen doorlooptijd dus vraag op tijd aan!

Snel, efficiënt met installatiegarantie

Zorgeloos werkende certificaten voor inloggen in UPC CMS en het verplichte rechtsgeldig ondertekenen.

Koppelen met Unified Patent Court

Wij leveren niet alleen, wij begeleiden ook bij het inloggen en leren u hoe u een PDF conform de eisen kunt ondertekenen.

Laat PKIpartners mij bellen over UPC-registratie

Hidden
Hidden

Wat heeft u nodig om te kunnen communiceren met het Unified Patent Court?

Het nieuwe Unified Patent Court maakt gebruik van een CMS-systeem met hoge beveiliging. Daarvoor heeft u dan ook twee certificaten nodig: een authenticatie certificaat en een elektronische handtekening. De afbeelding hieronder laat zien hoe het Unified Patent Court dit in hun handleiding weergeeft.

Het authenticatie certificaat is nodig om in te kunnen loggen op het CMS-systeem. Hiervoor is ook de verplichting gesteld dat dit certificaat op een hardware device, bijvoorbeeld een USB-stick, moet staan.

De elektronische handtekening is vervolgens nodig om uw identiteit te bevestigen bij de ondertekende stukken die u hier uploadt.

Unified Patent Court (UPC) CMS authenticatie certificaten - PKIpartners

Eenvoudiger door persoonlijke begeleiding

Vanuit het Unified Patent Court worden twee hulpmiddelen aangeboden om aan te sluiten bij het CMS: een uitgebreide, technische, Engelse handleiding en een webpagina met veelgestelde vragen, wederom in het Engels. Daarbij bieden ze een lijst van verschillende aanbieders van certificaten, waarvan niet elke aanbieder de juiste certificaten kan leveren. Dit vraagt dus veel tijd en aandacht om op de juiste manier uit te voeren.

Met onze hulp wordt het een stuk eenvoudiger om uw beide certificaten aan te vragen en te implementeren. In plaats van het volgen van uitgebreide technische instructies, begeleiden onze ervaren medewerkers u bij elke stap, van aanvraag tot implementatie. Daarin zijn wij sinds 2011 dé bewezen specialist en dat maakt ons anders dan alle andere aanbieders.

We denken proactief met u mee over welke keuzes er te maken zijn en zorgen dat uw aanvraag in één keer goed gaat. U kunt rustig doorwerken; wij bewaken het proces en de doorlooptijden. 

Unified Patent Court (UPC) authenticatie voorbeeld - PKIpartners

PKIpartners; vertrouwde hulp bij vragen

Onze medewerkers zijn snel en vlot bereikbaar om te luisteren en advies te geven. Daarnaast beginnen wij u gegarandeerd 8 weken voor het verlopen van uw certificaat te herinneren. Zodat wij samen met u uw certificaat tijdig vernieuwen en uw software probleemloos blijft functioneren.

Best beoordeelde leverancier van PKIoverheid certificaten

Scan & bel direct PKIpartners

PKIpartners-belQR-voor PKIcertificaat

PKI certificaten voor:

 • Digipoort
 • Digikoppeling
 • DigiD- & eHerkenning makelaar
 • Raad van de rechtspraak- KEI
 • SBR
 • CIOT
 • SBR Nexus
 • eIDAS
 • Rechtsgeldige elektronische handtekeningen
 • Belastingdienst
 • Cruks
 • UWV
 • KVK
 • Website TLS/SSL
 • Unified Patent Court
 • DigiD & ENSIA rapportages

Onze doelstelling is om het eenvoudiger voor u te maken uw (PKIoverheid) certificaten aan te vragen. Daarin zijn wij een bewezen specialist.

Wij bereiden alles voor en begeleiden u volledig bij de aanvraag zodat alles snel en soepel verloopt. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met de diverse belangen. De implementatie is gereed als het voldoet aan alle eisen van PKIoverheid.

Onze beloftes

Persoonlijke aandacht

Wij denken mee en geven proactief advies over te maken keuzes. Onze vaste contactpersonen zijn snel en goed bereikbaar voor vragen en zullen uw belangen behartigen.

Beheer

Borgen van beheervraagstukken waar uw PKIoverheid contactpersonen, certificaatbeheerders en ketenpartners gefragmenteerde aandacht voor hebben. Meedenken en meehelpen met beheer door het voor u uit handen te nemen.

Continuïteit

Wij monitoren uw certificaten actief en nemen ruim op tijd voor het verlopen van een certificaat contact op voor vernieuwing. Zo blijft alles probleemloos functioneren.

Zekerheid

U de regie, PKIpartners de uitvoering. Met vaste prijzen per type certificaat.

Zorgeloze overstap naar PKIpartners

Als u eerder uw certificaat via een andere leverancier heeft afgenomen, maar wel gebruik wilt maken van onze implementatie en herinneringsservice bieden wij een kosteloze overstap.