kpnlogo pki partners

Gegevens uitwisselen vindt steeds meer digitaal plaats, zowel met uw klanten als met de overheid. Dat is efficiënt en prettig. Het vraagt echter wel om een veilige informatie-uitwisseling tussen uw computers en de ontvangende computer. Dat kan met de verschillende (PKIoverheid) certificaten van KPN. Een certificaat van KPN werkt als een digitaal paspoort, waarmee u informatie en documenten veilig en rechtsgeldig online uitwisselt. KPN certificaten voldoen aan de eisen van de overheid en zijn dé standaard voor het beveiligen van elektronische diensten.

KPN en PKIpartners: Partners voor de Lokale Overheid

PKIpartners biedt door de combinatie van KPN PKI-certificaten en expertise in het lokale overheids domein volledige ontzorging. PKIpartners zorgt voor lokale overheden voor één aanspreekpunt met verstand van zaken, één helpdesk, en altijd passend advies voor uw volledige certificaat management en ondertekendiensten.

PKIpartners is daarmee uw full-service certificaat partner voor lokale overheden en helpt u bij al uw certificaat uitdagingen. Aan de slag? Neem contact met ons op.

Naar de webpagina van KPN voor alle informatie.