Sinds 2011 is PKIpartners voor veel organisaties de steun en toeverlaat voor PKIoverheid certificaten, beroepscertificaten, elektronische handtekeningen en eHerkenning4. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor beroepsbeoefenaars zoals het notariaat, accountancy en gerechtsdeurwaarders, onderwijsinstellingen en lokale overheden leveren we PKI management as a service.

Ton Oosterwijk, directeur PKIpartners

Hier staan we voor: van zzp tot beursgenoteerd

Ons doel is klanttevredenheid door een full service ondersteuning bij aanvragen, installatie en het beheer van uw certificaten. Wij maken daarbij geen onderscheid om wat voor soort klant het gaat; wij doen dit van zzp tot beursgenoteerd, voor communicatie via Digipoort tot het ondertekenen van overeenkomsten en aanbestedingen.  

Onze doelstelling is om het eenvoudiger voor u te maken en op soepele wijze uw PKIoverheid certificaten aan te vragen en bij u te implementeren. Daarin zijn we een bewezen specialist. Wij bereiden alles voor en begeleiden u volledig bij de aanvraag zodat alles snel en soepel verloopt.

Nieuw logo, nieuwe website – úw toepassing centraal 

Nu, in 2021, is het tijd voor een meer eigentijdse uitstraling met een nieuw logo en een nieuwe website. Maar omdat we goed begrijpen dat u druk bent en dit voor u geen wereldschokkend nieuws is, houden we het kort. Bezoek onze website die is opgebouwd met ú als uitgangspunt: de toepassing van de certificaten staat centraal. 

PKI-rond-overheid-certificaat-partners_logo_R_2021_RGB_diap
Het nieuwe logo van PKIpartners
Het oude logo van PKIpartners

Samenwerken: alleen ga je sneller, samen kom je verder

IT, techniek, overheid, security: het is ingewikkelde materie waarin veel veranderingen voorkomen. Veranderingen die, aangewakkerd door de coronacrisis, in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. PKIpartners werkt sinds jaar en dag veel samen met producenten en softwareontwikkelaars. Deze relevante informatie willen we graag met u gaan delen om u te helpen met uw bedrijfsvoering. 

Informatie en achtergronden: een maandelijkse nieuwsbrief 

De artikelen uit deze maandelijkse nieuwsbrief worden ook op onze website geplaatst en gedeeld op TwitterFacebook en natuurlijk LinkedIn. Als u zelf een onderwerp heeft dat u graag verdiept wilt zien, stuur dan gerust een e-mail naar info@pkipartners.nl. Of bel mij gewoon even. Dat is immers net zo gemakkelijk en persoonlijk. U bereikt me op 085 90 20 820.

Tot slot – dank u wel

Dank u wel voor het in ons gestelde vertrouwen, velen van u vertrouwen al 10 jaar op onze dienstverlening, de service én het persoonlijke contact. We staan u met plezier bij. Ook in de komende 10 jaar.