Rajiv-Adhin-PKIpartners-eHerkenning-1

‘Als kind was ik vooral geïnteresseerd in autootjes, voetbal en vliegtuigen. Wat ik later worden wilde? Profvoetballer natuurlijk.’ Aan het woord is Rajiv Adhin, 32 jaar oud, ervaren in de wereld van certificaten en eHerkenning én sinds 2 januari onze nieuwste collega. ‘Toen ik wat ouder werd veranderde dat naar een iets realistischer beeld en werd het piloot. Dat paste goed bij mijn talenten: ik was een bèta-kind dat goed was in wis- en natuurkunde. Maar uiteindelijk liep het nóg anders.’  

Toe aan een nieuwe stap 

‘Voordat ik bij PKIpartners startte, werkte ik bij softwarebedrijf Digidentity, een bedrijf dat digitale identiteiten en handtekeningen op het hoogste veiligheidsniveau aanbiedt. Ik had het daar, in mijn verschillende rollen op de klantenservice en later op de salesafdeling, prima naar mijn zin, maar na een aantal jaren was ik toch toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan’, aldus Rajiv. 

Eindelijk aan de slag 

‘Het toeval wil dat ik, net als Ton, in Haarlem woon. We wonen zelfs maar een paar straten van elkaar vandaan. De gesprekken die ik met Ton voerde leken overigens helemaal niet op de klassieke sollicitatiegesprekken: we hebben vooral gewandeld en met elkaar gesproken tijdens etentjes. Het verliep heel natuurlijk allemaal. Toen we besloten zakelijk samen in zee te gaan was het nog lang wachten: ik heb maanden uitgekeken naar het zetten van deze nieuwe stap. En ik kan niet anders dan zeggen dat het me heel goed bevallen is in de afgelopen paar weken. Het team hier voelt als een warm bad en het persoonlijke karakter van hoe er met elkaar (en met klanten, partners en andere relaties wordt omgegaan) is precies de sfeer waar ik naar op zoek was.’ 

Genieten van het goede leven 

‘Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon, zoals gezegd, inmiddels met mijn vriendin in Haarlem. Naast tijd en aandacht besteden aan mijn gezin, familie en vrienden, ben ik graag met sport bezig, zoals tennis, voetbal en fitness. Dat houdt me fit en scherp en dat is exact wat ik kan gebruiken in mijn nieuwe rol binnen PKIpartners. En als vader van drie zal de energie die het me oplevert trouwens ook wel goed van pas komen’, besluit Rajiv met een lach.   

In de volgende PKIupdate zal Rajiv zijn nieuwe rol, waarin hij zich binnen PKIpartners focust op eHerkenning, verder toelichten.